Vezetőkiválasztás

A felső vezetők szűrését direkt kereséssel illetve piackutatással végezzük. A kiválasztott szakember beválására, teljes körű garanciát vállalunk.

Direkt keresés: 

A direkt keresés a legdiszkrétebb és egyben legalaposabb keresési eljárás. Olyan kereséseknél ajánljuk, ahol a pozíció fontossága, hozzáadott értéke, vagy speciális elvárás rendszere miatt nagy, teljes körű piackutatásra van szükség és az időtényező a folyamat során szintén nagyon fontos.

Itt a keresést, mindenképpen megelőzi egy alapos és széles körű piackutatás a működő vállalatok, ágazatok terén országosan, majd utána következik a megcélzott vagy hasonló munkakörökben tevékenykedők megszólítása, levadászása.

A keresési módokat nagyon nehezen lehet egymással összehasonlítani, mert minden pozíció más keresési mód használatát igényli, az esetek többségében ezeket a keresési módszereket ötvözzük. Értelemszerűen beosztotti területeken a hirdetés és adatbázis keresését kombináljuk, míg specialista területen ezt kiegészítjük direkt kereséssel, míg a felső vezetői pozícióknál nagymértékben a direkt keresésre és a networkre alapozunk, amelyet mindegy kiegészítheti a jól célzott off-line hirdetés.

Network útján: 

Tanácsadóink és munkatársaink kiterjedt kapcsolatrendszerének köszönhetően sokszor kevesebb időt vesz igénybe a megfelelő jelölt megtalálása, illetve az információ szerzésben is nagy hasznunkra van a kapcsolati tőkénk. Sokszor ismerősök, régebbi jelöltek is ajánlanak potenciális munkavállalókat.

Gyakorlott pszichológus tanácsadónk, aki klinikai pszichológus végzettségű, 20 éve dolgozik a munkaerőpiacon és vesz részt a kiválasztási folyamatokban. Munkapszichológiai, személyiség, vezetői, készség, kreativitás tesztekkel növeli a beválás esélyét.

Területek, ahová a leggyakrabban keresünk:

Értékesítés / kereskedelem

Pénzügy / számvitel

Beszerzés/logisztika

Középvezetés/menedzsment

Marketing / PR

Gyártás / termelés / IT

HR / munkaügy

Cégre szabott ajánlatot kérek!