Outplacement

Az outplacement célja:

Megóvni a munkavállalót az elbocsátás negatív hozadékaitól – a pszichológiai, szociális, jogi hatásoktól -, biztosítva ezzel a békés elválást, segítve személyisége fejlődését, a neki megfelelő új feladatok és munkahely megtalálását. E komplex folyamat teljes sikeréhez a lent felsorolt elemek összességének kivitele szükséges.

A szolgáltatás megtervezésében és kivitelezésében magasan képzett, 20-25 éves szakmai múlttal, tapasztalattal rendelkező szakemberek vesznek részt, mint szakpszichológus-tanácsadó, karrierszakértő, vállalati humánerőforrás tapasztalatokkal rendelkező szakember.

A SELECT Humánerőforrás Kft. több mint 20 éve foglalkozik munkaerő-közvetítéssel, karrier- és HR-tanácsadással, outplacement-tel. A sok interjúnak és tanácsadásnak köszönhetően szakértőink gyakorlatias szakmai tudással rendelkeznek, rendkívül hatékony és tapasztalt tanácsadói csapatot alkotnak. Cégünk ügyvezetője:

  • A Személyzeti Tanácsadók Magyarországi Szövetségének elnöke,
  • Az OHE (Országos Humánpolitikai Egyesület) elnökségi tagja,
  • Az MGYOSZ (Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége) elnökségi tagja,
  • Az NPT (Nemzeti Pályaorientációs Tanács) szakértője.

Meggyőző referenciáinknak, és számos elégedett ügyfelünknek köszönhetően biztosan állíthatjuk, hogy velünk a piacon az egyik legjobb megoldást választja.

Cégre szabott ajánlatot kérek!