Cégünkről

Cégcsoportunk Magyarországon elsőként látja egy a HR szolgáltatások teljes spektrumát. Célunk minden egyes HR igény professzionális megoldása, leányvállalatink által.

Cégcsoporton belül a Select Humánerőforrás Kft. a munkaerő-közvetítés és vezető-kiválasztás, tréning és HR tanácsadás szolgáltatásokra specializálódott.

Szellemi és fizikai munkaerő-kölcsönzés szolgáltatásunkat a Starjobs Magyarország Kft. látja el.

Meló-Diák iskolaszövetkezetünk már 32 éve az országban 44 irodában biztosítja a diákmunkaerőt minden ágazatba.

A Starjobs Magyarország Humánszolgáltató Kft-t 2001-ben alapították azzal a céllal, hogy ügyfeleinek, megrendelő vállalatoknak és a munkavállalóknak első osztályú és testre szabott munkaerő-közvetítő, HR tanácsadó szolgáltatást nyújtson.

A Starjobs Magyarország Kft. a 15 év alatt jelentős munkaerő-közvetítő és munkaerő-kölcsönző céggé vált, a világ egyik legismertebb és legnagyobb professzionális cégcsoport részeként.

Sok éves sikerünk titka az, hogy folyamatosan alkalmazkodunk vállalati ügyfeleink elvárásaihoz: munkaerő- igényüket több évtizednyi nemzetközi tapasztalatunkra alapozva, szolgáltatásaink valódi testre szabásával és saját fejlesztésű kiválasztási eljárásaink alkalmazásával szolgáljuk ki.

Számunkra egyaránt fontos minden méretű, kis-, közép- és nagyvállalat minőségi kiszolgálása. Az elmúlt évek alatt nem volt olyan szektor, amelyben tapasztalt tanácsadói gárdánk ne dolgozott volna.

Cégcsoportunk az alábbi üzletágak professzionális szolgáltatásával képes ügyfeleink komplex igényeit kielégíteni:

Munkaerő-közvetítés ▪ Vezető-kiválasztás ▪ Munkaerő-kölcsönzés szellemi és fizikai területen Tréning ▪ HR Tanácsadás ▪ Diák munkaerő szolgáltatás

Ügyvezetőnk menedzseli a cég teljes körű üzleti, jogi, gazdasági folyamatait, kapcsolatot tart a partnerek vezetőivel, asszisztense segítségével.

A vezetőség szakmai önéletrajzai alább láthatók:

Csaposs Noémi

Az elmúlt 20 évben az alábbi projektekben vett részt:
HR tanácsadás magyar tulajdonú kereskedelmi és szolgáltató cégeknél és különféle multinacionális vállalatoknál.

Csaposs Noémi
Csaposs Noémi

Nevéhez fűződnek a kompetencia alapú felmérések,  AC-k, DC-k, vállalatokra szabott módszertanok kialakítása, tehetséggondozás, HR stratégia kialakítása, üzletfejlesztési tanácsadás, beillesztések, orientációk, felsővezetői coaching, külföldi vállalatokkal való együttműködés leányvállalatok betelepülésében, felépítésében.

Munkahelyek:

Select Humánerőforrás Kft.  ügyvezető – tulajdonos
A cég 20 éve foglalkozik vezetők kiválasztásával, komplex HR tanácsadással, munkaerő-közvetítéssel és kölcsönzéssel, szervezetfejlesztéssel.

Trenkwalder-Multiman Személyzeti Szolgáltató Kft. (Az anyacég az Ausztriában lévő Trenkwalder Inc.) Az árbevételük közel 70 millió Euró.
Pozícióim: Ügyvezető-helyettes és Üzletfejlesztési igazgató.
Feladatom volt a munkaerő-kölcsönzés és közvetítés, vezető-kiválasztás, tréning és HR tanácsadás területek vezetése, HR projektmenedzsment, ezen kívül az én hatáskörömbe tartozott a cég értékesítési és marketing tevékenységének irányítása. HR szolgáltatások kialakítása, HR tanácsadási területek vezetése, kiemelt ügyfelekkel való tárgyalások lebonyolítása. Évi 400 ügyfél kezelése. A cég 200 belsős munkavállalót alkalmazott.

P and Bert Management Cosulting Group Kft.
Senior tanácsadóként majd igazgatóként dolgozott a cégnél.

Tanulmányok:

Debreceni Egyetem és a Nemzetközi MBA Network – MBA üzleti diploma
Debreceni Egyetem Vállalkozási szak – gazdasági szakmérnök
Pécsi Egyetem – Humán szakirány
Budapesti Külkereskedelmi Főiskola – külkereskedelmi üzletkötő

Nyelvismeret:
Tárgyalási szintű angol

  •  A Személyzeti Tanácsadók Magyarországi Szövetségének elnöke
  •  OHE (Országos Humánpolitikai Egyesület) elnökségi tagja
  •  MGYOSZ (Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége) elnökségi tagja
  •  NPT (Nemzeti Pályaorientációs Tanács) szakértője
  •  Ciett (Nemzetközi Munkaerő Kölcsönzök) Public Affairs Comitee tag
  •  Gyakran tart előadásokat munkajogi és karrier tanácsadási témában.
  •  Oktat a Pécsi, a Debreceni és az Eötvös Loránd Tudományegyetemen
  •  A Munka Törvénykönyv változtatásaiban való aktív részvétel.