Munkaerő-közvetítés

Munkaerő-közvetítés 

Munkaerő-közvetítési tevékenységünk során, ügyfeleinket egyedi igényeik szerint, a legmagasabb színvonalon igyekszünk kiszolgálni. Munkánk fontos részét képezi a minőség-ellenőrzés, minek következtében, ügyfeleinkhez nem közvetítünk ki, olyan munkavállalót, akinek alkalmasságáról komoly gyakorlattal rendelkező tanácsadóink, személyesen meg nem győződtek. Szerteágazó, kiterjedt kapcsolatrendszerünk és adatbázisunk folytán, jelentős szakmai tapasztalattal rendelkező regisztrált álláskeresőt tudunk ajánlani, akik közül a megbízó kiválasztja a számára legmegfelelőbb kollégát. A felső vezetők szűrését direkt kereséssel illetve piackutatással végezzük. A kiválasztott szakember beválására, teljes körű garanciát vállalunk, referencia ellenőrzéssel és szükség esetén pszichológiai alkalmassági vizsgálatok elvégzésével kiegészítve.
Toborzás
Több csatornán keresztül folytatott költséghatékony keresési módszer, ahol komplex hirdetési stratégiát adatbankos kereséssel támogatunk és egy széles “merítésből” biztosítjuk hatékony és szakszerő kiválasztási módszereinkkel, hogy a legtehetségesebb és a szervezeti értékekhez leginkább illeszkedő embereket találjuk meg Megbízóinknak.
Hiszünk a személyes találkozás hatékonyságában: nem közvetítünk olyan munkavállalót, akinek alkalmasságáról előbb mi magunk meg ne győződtünk volna. Ahogyan partnereink, mi is jól tudjuk, hogy ez mindkét fél érdeke.
Gyakorlott pszichológus tanácsadónk, aki klinikai pszichológus végzettségű, 20 éve dolgozik a munkaerőpiacon és vesz részt a kiválasztási folyamatokban. Munkapszichológiai, személyiség, vezetői, készség, kreativitás tesztekkel növeli a beválás esélyét.
Területek, ahová a leggyakrabban keresünk
  • Értékesítés / kereskedelem
  • Gyártás / termelés / IT
  • HR / munkaügy
  • Irodai munkakörök
  • Marketing / PR
  • Menedzsment / felsővezetés
  • Pénzügy / számvitel
  • Szállítmányozás / beszerzés
  • Előszűrés
Vállaljuk megbízóink számára, a kívánt pozíció betöltéséhez, hirdetés feladását, kedvező online-offline megjelenítését, és a beérkező jelentkezők szelektálását élszűréssel előnyös összeállításban.
Munkaerő-kölcsönzés tevékenységünket cégcsoportunkon belül a Starjobs Magyarország Kft. látja el, melyről az alábbi honlapon tájékozódhat bővebben:
http://www.starjobs.hu/hu/munkaltatoknak/munkaero-kolcsonzes/