Örömünkre szolgál, hogy akár érdeklődőként, akár cégünk ügyfeleként felkeresett minket. Reméljük, hogy látogatóinkat előbb vagy utóbb partnereink táborában köszönthetjük.

Miért bízunk ebben? 

Mert bízunk Önben: hisszük, hogy – mint Magyarországon is egyre többen – Ön is felismeri a közepes méretű, egyedi igényeket teljesíteni képes, rugalmas komplex hr szolgáltató cégek előnyeit.

Emberi hangon kommunikálunk:

Őszintén kíváncsiak vagyunk mindenkire, aki új karrier előtt áll, de azok számára is van mondanivalónk, akik szabadidejük egy részében vállalnának munkát szívesen. Győződjön meg róla Ön is: aktuális állásajánlataink önmagukért beszélnek. Folyamatosan alkalmazkodunk vállalati ügyfeleink elvárásaihoz: munkaerő- igényüket több évtizednyi nemzetközi tapasztalatunkra alapozva, szolgáltatásaink valódi testre szabásával és saját fejlesztésű kiválasztási eljárásaink alkalmazásával szolgáljuk ki.

Az első Select Appointments Személyzeti Tanácsadó Irodát 1980-ban alapították Londonban azzal a céllal, hogy mind ügyfeleinek, a megrendelő vállalatoknak, mind a munkavállalóknak első osztályú és testre szabott munkaerő-közvetítő, -kölcsönző és tanácsadó szolgáltatást nyújtson.

background3A Select az elmúlt években az egyik legismertebb professzionális cégcsoporthoz tartozott Nagy-Britanniában, a világ 25 országában 605 Select iroda által nyújtva különböző személyzeti tanácsadási szolgáltatásokat klienseinek. A magyarországi vállalkozás 2008. augusztus 1-től egy tulajdonosváltás során önálló életet kezdett, melyet a cégnévben történt kisebb módosítás is fémjelez.
Az ügyvezető több mint 20 éves munkaerő-kölcsönzésben és -közvetítésben szerzett vezetői múltja, a gyakorlatban továbbra is működő sok év alatt szerzett nemzetközi háttérből fakadó know-how illetve a gyakorlott és elkötelezett tanácsadói csapat együttesen biztosítják cégünk sikerét a jövőben is.
A tanácsadói tevékenységre fejlesztett integrált IT program támogatja a gyors és szakszerű, minőségi munkavégzésünket.
Számunkra egyaránt fontos minden méretű vállalat minőségi kiszolgálása. 20 év alatt nem volt olyan szektor, amelyben a Select Humánerőforrás Kft. ne dolgozott volna. A gyógyszeriparban, az FMCG, a szolgáltató- , a pénzügyi- , a kereskedelmi- , a gyártás- , a logisztikai- , és a termelési szektorokban egyaránt segítünk a humán ügyvitelben, a közepes magyar vállalatoktól, a kis- és nagy nemzetközi cégeken keresztül, a multinacionális vállalatokig.
minoseg
A minőség-ellenőrzés fontos részét képzi munkánknak. Minden megrendelésünk esetében előzetesen kialakított terv szerint követjük folyó ügyeinket, szabályos időközönként telefonon, illetve levélben kérdezzük meg üzletfeleinket a szolgáltatásunkkal kapcsolatos véleményükről, észrevételeikről. Úgy gondoljuk, az ügyfelekkel való rendkívül figyelmes bánásmódnak köszönhető, hogy nagyon sok vezető cég, nemzetközi nagyvállalat a Selecthez fordul személyzeti problémáival.